Smallegade 52A, 2000 FrederiksbergE-mail: info@roholl.dk

38 34 32 20

Arranger begravelse

Såfremt De ønsker det, kontakter vi Dem gerne, når en af Deres kære er gået bort.

Der er nogle oplysninger, vi er nødt til at kende, hvis De ønsker en pris på bisættelse eller begravelse i København eller på Frederiksberg.

Hvis De udfylder felterne til højre, udarbejder vi et prisoverslag og fremsender det til Dem pr. mail.

Felter med * skal udfyldes.

Alle henvendelser vedrørende begravelse bliver behandlet i fuld fortrolighed og med diskretion.

I forbindelse med begravelse er det første, der skal tages stilling til, hvorvidt afdøde skal begraves (jordfæstes) eller brændes (bisættes). Vores bedemand hjælper med at træffe denne beslutning, hvis de ønsker det.

Bemærk, at der i Danmark ikke er frit kirkevalg.

Man har ret til en kirkelig handling / begravelse fra sin sognekirke, hvis afdøde var medlem af folkekirken og havde bopæl i sognet.

Ønsker man at benytte en anden kirke, end ens sognekirke, til begravelse skal der generelt være en speciel tilknytning til den kirke man ønsker at benytte i stedet for. Nogle kirker kræver i den forbindelse et gebyr for at bruge kirken.

Særlig tilknytning kan være at:

  • Afdøde tidligere har haft bopæl i sognet.
  • Afdøde har nære pårørende, der bor i sognet.
  • Forældre, ægtefælle eller børn er begravet på kirkens tilhørende kirkegård.

Hvis dødsfald indtræffer på plejehjem, hospice eller lignende og afdøde umiddelbart inden indlæggelsen havde bopæl i sognet, er det kutyme at man har mulighed for at bruge denne kirke, der er tilknyttet ens tidligere bopælssogn. I de fleste tilfælde kan dette ske uden ekstra betaling.

Kontakt endelig vores begravelsesforretning, hvis De har spørgsmål vedrørende begravelse på Frederiksberg eller i København.

- Med venlig hilsen

Bjarne Roger Hansen
Bedemand